1000 Recetas de cocina Española  Servilibro

Aasian keittiö  Tan Terry

Albanian Cooking  Sini Tatjana

Aloittelevan Amorin keittokirja  Valio Oy 1998

Alussa oli sipuli, sipulireseptien parhaat keittiömestarin tapaan  Kerkkänen Petri - Vesikansa Saara

A Taste of Arabia, recipes and customs from Arabia and beyond  Kirkness Parker Jessie

A Taste of Mauritius, Little secrets of our cuisines  Daswani Sandy

Aura, kihkeä kyllä  Luomajoki -Melasniemi,  Valio Oy

Bulgarian National Cuisine the 50 most popular recipes  Avramova - Lazarova - Chausheva

Cardamon and Lime Recipes from the Arabian Gulf  Al-Hamad Sarah

Celebrate with a cake!  Smith Lindy

Chinese Cantonese Cooking  Hsiung Deh-Ta

Cocktailpalat  Le Cordon Bleu

Cretan Cuisine for everyone  Lambraki Myrsini

Decorating Cakes  The Wilton School

Eric Lanlards master cakes  Lanlard Eric

Glamour cakes  Lanlard Eric

Herkkuja Mikrosta  Kauppiaitten Kustannus Oy 1989

Herkutellaan yhdessä, miten kutsut onnistuvat   Valitut Palat 1987

Herkutellaan kalalla  Olsson - Erlandsson - Sahlén

Herkuttelijan iltapalat  WSOY 1981

Herkuttelijan kastikekirja  Art House

Huippukokki  Karmavuo Risto

Italialainen keittokirja  Pekkanen Inna

Itämainen keittiö   Hsiung - Fernandez - Wheeler

Japanesen and Korean Cooking  Periplus

Juhlitaan yhdessä  Valio Oy 2004

Juusto ja Viini   Valio Oy, Alko Oy 1998

Jälkiruokakakut ja hedelmäpiiraat  WSOY

Jälkiruoat  Le Cordon Bleu

Kakkuja ja torttuja  Wolter Annette

Kalaruokia ja meren herkkuja  WSOY 1981

Kasviskeittokirja  Kauppiaiden Kustannus Oy 1989

Keittotaidon Akatemia  Le Cordon Bleu

Keittotaito  H.Koskimies - E.Somersalo (WSOY 1933)

Kodin ruokavuosi, neljä vuodenaikaa  Valio Oy

Kotilieden suuri säilöntäkirja

Kotisäilöjän kirja  Kytövuori - Hopsu-Neuvonen - Karttunen   Marttaliitto ry

Kotoinen Pitopöytä  WSOY 1981

Koulun keittokirja  Reinilä-Hellman Edit  (Otava 1923)

Kultainen Keittokirja 1-4  WSOY

Laatua leivontaan  Peltomäki - Välimäki - Minni - Koponen

Lahjoja keittiöstä  Rigg Annie

Leivät ja vehnäset  WSOY 1981

Ludvig XIV:n parsasta Hollywood-salaattiin  Ekroos Gunvor (WSOY 1958)

Lämpimäisiä  Valio Oy 1997

Maailman parhaat kakut  Gummerus 1996

Makumatka kevyeen kotiruokaan  Diabetesliitto

Marja- ja säilöntäopas  Tiainen - Elonen - Kilpi  (1987)

Martan marjaherkut  Marttaliitto ry 2002

Maukasta porsaanlihasta  WSOY 1981

Ohukaisia  Kauppiaitten Kustannus Oy 1990

Olive Oil Nutrition and good health, 155 Greek traditional recipes  Sandilou Maria

Otavan Suuri Keittokirja  Otava 1993

Parasta Kotiruokaa  Liimatainen Aura

Parhaat täytekakut  Joutjärvi Marita (Kodin Kuvalehti)

Parhaat leivonnaiset  Otava 1994

Pasta ja muut Italian herkut  Kodin Kuvalehti

Penninvenyttäjän keittokirja  Marttaliitto ry

Perfect party cakes made easy  Deacon Carol

Pronto pronto! Herkutellen halki Italian

Ranskalaisia talonpoikaisruokia  WSOY 1980

Risotto ja panna cotta, Piemonten parhaat maut  Giacoletto - Haapio - Lehti

Sadonkorjuun juhlaa  Burgess Linda - Richardson Rosamond

Salaatit  Kauppiaitten Kustannus Oy 1991

Sata soppaa  Pohjanluoma Riitta

Sensacionales Sopas  Edimat Libros

Soymilk Desserts  Shida Yasuyo

Suuri iltapalakirja  Toim. Järvelin Marja

Suuri Jälkiruokakirja  Kauppiaitten Kustannus Oy 1988

Suuri lihakirja  Kauppiaitten Kustannus Oy 1988

Suuri voileipäkirja  Kauppiaitten Kustannus Oy 1988

The best of Canary Island cookery  Vera Felisa - Remedios Sosa - Leal Ana - Yurena Diaz

The best of Indonesian cooking  Owen Sri

The best of Thai Dishes by Sisamon Kongpan

The Decorative Art of Japanese food carving  Nagashima Hiroshi

The famous Turkish cookery  Minyatür yayilari

The International school of sugarcraft  Ford Margaret

The Sushi menu book  Ikeda Publishing

Torttuja ja piirakoita  Kauppiaitten kustannus Oy 1991

Traditional Japanese recipebook with English Translation  Saito Tatsuo - Simoes Raul

Unelmakakut  Svensk Ulla

Vihannekset ja juurekset  WSOY 1981

Vuosisadan Keittokirja  Otava 1993