Kiitoksia huovutuskokeiluni kommenteista!

Tallinnan keväisestä kaupungista kotiuduimme illalla, sää oli niin kesäinen ja lämmin, Radisson Blu-hotellissa nukuttiin hyvin ja nautiskeltiin loistavasta aamiaisesta. Terassit olivat avoinna ja asiakkaitakin riitti. Menopäivänä ruokailimme Liisu Juures-ravintolan ulkoterassilla, ympärillä puhuttiin Italiaa ja Ranskaa  eli kovasti kansainvälistä seuraa oli, meitäkin tarjoilijatyttö puhutteli englannin kielellä. Ostoksia tietenkin, vähän Virolaista villalankaa, koska lapaskokeilu onnistui yli odotusten, lisäksi löysin nämä:

Suvi, Kutomoni-blogista, oli myös käynyt Tallinnassa viime viikolla ja oli ostanut aivan ihanat ruusukuvioiset kumisaappaat, no ruusukuvioisista oli Viru-keskuksen Trend-kenkäkaupassa jäljellä vain kokoja 41, joten nämäkin olivat minusta aika somaiset. Langoista en kuvaa laittele mutta punakirjavaa ja mustavalkoista toin kotiin.

Ihana ylläri odotteli postilaatikossa illalla:

Osallistuin tässä taannoin Näpin neuleet-blogissa arvontaan ja tämä ihanainen paketti oli odottelemassa, sain todellakin luksusta päivääni.

Meillä vietetään tänään hääpäivää, kuohuviinit ovat jo kylmässä odottelemassa vieraita, ruoanvalmistus aloitetaan kohta ja iltaa vietetäänkin mukavassa seurassa, tosin sisätiloissa koska, kuten lähes aina vapun aikana joko satelee tai on muuten koleaa.

 

Iloista Vappua teille jokaiselle!