Kiitos jälleen kaikille sormikkaita kommentoineille!

Vielä yhdet sormikkaat:

Kuva todella huono, en saanut millään keinoin parempaa. Malli edelleen Julia Mülleriltä, tällä kertaa Lady Sunshine täältä, näette ainakin mallin tuolta hyvin. Neulekin näyttää tässä kuvakulmassa niin epätasaiselta.

Lanka on Puffalasta. Hankittu myöskin viime syksyn Neuleretriitistä. Sukka-Puffa (75% villa, 25% polyamidia, 100g/420m) väri Aurinkotanssi. Neulottu 2,25 sukkapuikoilla, neulominen aloitetaan peukalon kärjestä virkkausaloituksella pyöreänä, kämmenosat ensin molemmin puolin ja silmukoidaan yhteen. Seuraavaksi silmukoidaan yläosasta silmukat ja neulotaan muutama kerros ennen sormien tekoa. Viimeiseksi silmukoidaan ranteen silmukat ja sen suhun I-cord-nauhasta "päärme".

Itse asiassa sormikkaat ovat kauniimmat luonnossa, tosin kameran toisella puolellakaan ei ollut kovin ammattitaitoista kuvaajaa, laitteen syyksi ei tätä voida laittaa vaikka miten tässä nyt pyörittelisi.

Nyt tämän jälkeen lankakomerolle tonkimaan jos vaikka saisin aloiteltua jotain muuta kuin sormikkaita. Meillä ihanan aurinkoinen kirpeä pakkaspäivä, niin olisi mitä mainioin siivouskeli, matot ulos ja jne. mutta harmi vain vielä ei saa edes imuriin tarttua, voi miesparkaani, vai mitä?

Ihanaista ja aurinkoista alkavaa helmikuuta teillekin!