2128924.jpg

 

Itsenäisyyspäivän iltana, linnan juhlia katsellessa, valmistuivat nämä sukat. Kun en koskaan katso televisiota ilman, että minulla on käsissäni joke neule tai muu käsityö niin siinä ne samalla valmistuivat pukuloistoa seuraillessa.

Malli on kirjasta Knitting on the road, malli lähes samanlainen minkä tein aiemmin syksyllä fuksian värisestä Nallesta, paitsi, että silloin minulla ei vielä ollut tätä kirjaa ja mallia piti kehitellä osittain omasta päästä.

Lankana Chileläinen, käsinvärjätty Araucania Ranco solid, aivan ihanan pehmeä lanka, jonka ostin Priimasta. Neuloin sukat puikoilla 3 ja 100 g vyyhdistä jäi jäljelle n neljännes. Langoissa on todella ihania värejä! Kirjan ohjeen silmukkamäärällä olisi varsi ollut kapea ja käytössä tiukka, joten lisäsin ohjeen määrään 10s ja oli heti mielestäni parenpi. Muuten noudatin ohjetta ja tein sädekavennuksenkin sukan kärkeen kirjan mukaan vaikka minulla on vähän tapana lisätä omiani joukkoon. Kuva on aika tumma vaikka on otettu ulkona mutta tämä pilvinen päivä tekee tepposia.