Nämä langanjämistä rakennellut sukat on jo aloitettu syyskuun alkupuolella, kirjoneuleen tekeminen ohuista langanlopuista oli vain niin hidasta ja vaati tarkasti mallin seuraamista että jätin välillä neuleen huilailemaan. Silloin tällöin ennen töihinlähtöä aina muutaman kerroksen neuloin kunnes otin sukan tekeleet perjantai-iltana mukaan työmaalle josko vaikka  ehtisi jonkun kerroksen tehdä mikäli yö olisi rauhallinen, no yö ei ollut rauhallinen mutta eilinen makuupäivä sitten antoi mahdollisuuden siihen ja illalla telkkua katsellessa saatoinkin ne loppuun vihdoinkin.

Näihin on käytelty ohuita sukkalankoja (420m/100g). Valkoinen on lähes kokonaan Lanartusta sukan joustinta lukuunottamatta joka on Austermann Steppiä, väreissä oranssia Steppiä, oranssin ruskeaa Mokkasukkaa sekä Ruskea-kelta-moniväristä Steppiä (mahdoton sanahirviö mutta lanka on juuri sellaista), vihreää Mokkasukkaa, sini-harmaa-sävyistä Bamboo strompegarnia ja varressa väri on koko matkalla violettia Mokkasukkaa.

Sukkien neulominen on aloiteltu sukan kärjestä, ohjeen mukainen tiimalasi-kantapää, ja suuhun 1o, 1n joustinta joka on sitten päätelty neulalla myöskin aivan sukkaohjetta noudattaen. Puikot nro 2,5, koko 38 ja langan menekki 85g.  Mallia on otettu Wendy Johnsonin kirjasta Toe-up socks for everybody, Fair isle socks sivulta 119.

Mukavaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa kaikille!