Toinen sukkien neulomistempauksen pari valmistui eilen illalla mutta kameran eteen pääsi vasta tänään.

Mallin olen napannut Ravelrystä ja se on Kate Blackburnin Ivy. Lankana näissä on ihanan pehmeä Filcolanan Arwetta classic (80% merinovillaa, 20% nylonia) 50g/210m. Kaunis ja helppo malli, palmikoita, silmukoiden kavennuksia ja langankiertoja, näyttää monimutkaisemmalta kuin onkaan. Lankaa sukkiin kului 75g. Puikkoina ihka tavalliset 2,5.

Tänään alkaa taas pakollinen työputki, sinne taas mukaan ihan pakko keksiä jotain tikuteltavaa jos vaikka olisikin rauhallista. Eilen piipahdin taas kerran Ortonissa selkäni vuoksi, siltä osin kaikki ok, lopputarkastukseen vasta vuoden kuluttua. Mutta mikä harmi iskeytyi vasenpaan silmääni tiistaina pienen hyönteisen muodossa. Tiistaina näköelin tuntui vain kehnolta vielä illalla Pasaatin neuletapaamisessa mutta eilen silmä oli aivan tulehtunut ja vuoti vettä kuin pieni puro konsanaan. No ei hätää enää ihana lääkärini (joka operoi vuosi sitten selkäni) huomasi oitis ongelmani ja sainkin tipat ja voiteet, nyt on tilanne jo rauhoittunut huomattavasti. Uskomattoman ilkeä vaiva mokomasta kehkeytyi.

Nyt keksimään mitä keksisi seuraavaksi, pöytäliinan malli on liian monimutkainen yönaikaiseen neulomukseen, sitä ei voi aina keskeyttää tarpeen tullen heti. Ehkäpä taas sukat, yllätys varmaan kaikille.

HYVÄÄ ALKAVAA VIIKONLOPPUA TEILLE JOKAISELLE