No niin, kotona ollaan taas, eli tiistai-iltana kotiuduin klo 17.30 paikkeilla, kyllä naapureilla taas oli ihmettelemistä kun paari-taksi portille pysähtyi. Ortonin matka taas kerran takana, tällä kertaa 9vrk. Jälleen samat rajoitukset, selän taivutukset ja kiertoliikkeet kielletty ainakin ensimmäiset 3 kk, onneksi voi istua kunhan ei liian matalalla ja pehmeällä. Kotisiivous ym siihen liittyvä siirtyy jälleen miehen harteille kuten viimeksikin, mutta sairauskertomus loppuu tällä kertaa tähän.

Innostuin viimeksi neulomaan pojantyttärelle säärystimiä ja tein niiden jatkoksi heti myös nämä punaiset Novitan Woolista jota oli jäänyt tähteeksi pienestä villatakkineuleesta. Resorit neulottu puikoilla 3 ja Japaninpalmikko 3,5. Näistä päättelin langat vielä 6.11 sunnuntai-iltana. Pituutta säärystimillä on 35 cm ja ainakin edellisistä tuli kiitosviestinä puhelimella otettu kuva, sopivasti olivat "makkaralla".

Sairaalareissulla oli mukana myös sukkaneule jota neuloin menopäivän iltana osastolla mutta joka sitten jäikin loppuajaksi ihan taustalle jostakin kumallisesta syystä, niistä sitten vähän myöhemmin lisää. Alkupäivien istumalupa-aika meinaa ylittyä joten päivitys tällä kertaa päättyy nyt tähän. Palataan piakkoin.

Kiitoksia edellisen päivityksen kommenteista, raikasta viikonloppua sivulla vierailijoille!