Maailman suurimmat kiitokset teille ihanista kommenteista joita sain Riikinkukko-huivistani!

Sen jälkeen syntyi vielä pikainen kolmio-huivi ikuisen vanhasta Angorina Lyxistä, varastojen kätköistä, onneksi Angorina on nyt saatu kulutettua loppuun ja varasto on sen osalta hiukan pienentynyt.

Malli löytyy Ravelrystä, huivin koko on 120cm x 54cm ja Angorinaa siihen kului 1,5 kerää, puikot 4 pyöröt. Alla kuvaa vielä pitsimallista.

Kaksi neuletta on tällä hetkellä valmistumaisillaan, niiden osalta sivua päivitetään piakkoin.

Koska tänään alkoi viikon kestävä vapaapäiväjakso sekä kireät pakkaset ovat lauhtuneet ja ulkona on mitä ihanin aurinkoinen talvipäivä niin laitanpa pystyyn pienen pikaisen arvonnan. Käsityöaiheisten kirjojen osalta työhuoneen hyllykkö pullistelee ja uutta kirjallisuutta on tiedossa jälleen, niin laitanpa arvonnan palkinnoksi tämän viimeisimmän hankinnan:

Kirjanen on Englannin kielinen, mutta ei hätää - tiedoksi niille, jotka kavahtavat sitä, niin sivun oikeassa ylälaidassa on Marjut Katajalan neulesanasto jonka avulla tämän kirjan ohjeiden salat aukeavat. Kirjan sisällöstä sen verran, että kaikki ovat pitsineuleohjeita, sivuja kirjasessa on 47.

Koska alussa mainitsin että arvonta on pikainen niin se suoritetaan sunnuntaina 31.1 valvotuissa olosuhteissa. Jos haluat osallistua arvontaan niin laitapa maininta siitä ja sen lisäksi sähköpostiosoitteesi kommenttilaatikkoon sille osoitettuun tilaan (meiliosoitteet näkyvät vain minulle) niin saan otettua sitten yhteyttä pikaisesti ja palkinnon matkaan.

Toivottelen ihania talvisia päiviä myös tämän alkavan viikon jatkoksi teille jokaiselle.