Keltainen liina on kuvattu mustan kankaan päällä että mallista saisi edes jonkunlaisen tolkun. Malli on Kirsten, Sonja Esbensenin ja Anna Rasmussenin kirjasta Knitted Lace. Langaksi käytin Kauhavan Kangasaitan Merssi-puuvillalankaa, jota on vielä kahdessa kartiossa, eli keltaisia liinoja tai muita neulomuksia on tiedossa tulevaisuudessakin ellen laittele lankaa vyyhdille ja suorita taas kokeilevia värjäilyjä. Painoa kertyi 36g 2,5 puikolla, halkaisija 59cm. Koska 100g lankaa on 650m niin tähän pitsiliinaan ei montaa metriä kulunut.

Ikäväkseni olen joutunut sangen ankaran flunssan kohteeksi, mikä on yksi maailman ikävimmistä harmeista, koska rokotuspuoli on kunnossa niin täytyy vain toivoa että se menee ohitse suht helposti. Näes reilun viikon kuluttua suuntaamme reiluksi kahdeksi viikoksi tällaiseen hotelliin, lisää kuvia matkakohteesta täältä.

Mutta onhan meillä täälläkin niin kaunista talvella kun kevätpuolella aurinko näyttäytyy ja lumi kimaltelee, keskiviikkona oli juuri tuollainen päivä joten en voinut olla kuvaamatta sitä:

Ihan mieli virkistyy kun tuota kirkkautta katselee. Mukavaa viikonjatkoa teille ja toivottavasti säästytte flunssalta.