Kiitoksia kaikille edellisissä päivityksissä sivuilla kävijöille, heille jotka kommentoivat sekä heille jotka vain muuten vierailivat täällä!

Nämäkin sukat kartuttavat tämän syksyn sukkasatoani, vielä ei ihan tietoa minnepäin loppujen lopuksi päätyvätkään. Tämäkin malli on tuolta edellisen päivityksen linkin takaa Vogueknitting-sivulta maksuttomia ohjeita. Langaksi käytin näihinkin vanhaa Coralloa (50g/150m) josta oli tikuteltu nuo edellisetkin vaaleanpunaiset sukat, näihin vaihdoin värin, onko tuo nyt sitten luonnonvalkoinen vaiko todella vaalea beige. Tuo smokkausneule vie lankaa ilmeisesti hiukan enemmän, näihin kului 110g 2,5 nro:n puikoilla. Valmis neule vetääkin valmiina jonkun verran enemmän kasaan kuin tavallinen joustin joten kannattaa huomioida se aloittaessa, ohjeessa käytetty lanka olikin huomattavasti ohuempaa ja silmukkaluvuksi merkitty 80, koska mallineule on jaollinen 8:lla niin loin silmukoita 72 paksummilla puikoilla ja tukusammalla langalla, vaikka olisinkin tehnyt aloituksen ohjeen mukaan niin sukista ei olisi tullut liian löperöitä, mutta näinkin menevät meikäläisen jalkaan turhia kiskomatta.

Nyt yritän keksiä mallia toisille paksuille sukille, tuota vanhan roosan väristä Novitan IsoVeli-lankaa on vielä ainakin yhteen sukkapariin jäljellä tosin, purettua. Aikanani neuloin siitä villapaidan joka menikin hetimiten purkuun, en voinut käyttää sitä edes minkään toisen paidan päällä koska se kutitti ja "villasti" aivan sietämättömästi vaikken mikään herkkähipiäinen olekaan. 

Toivottelen mukavia syyskuun päiviä ja kiitoksia kun kävit täällä!