...Paistaa taas hetken, kuvaushetkellä oli mitä kaunein auringonpaiste, aamuyöstä alkaen tähän asti kauhea vasisade - aivan kuin saavista kaataen. Ja nyt jo taas keräilee pilviä taivaalle, no tuulikin varmaan lähes myskylukemissa.

1247141195_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Malli Kai-Mei, Cookie.A:n kirjasta Sock innovation, lanka Gjestal Silja, väri punaoranssi nro 348, väristä tulee mieleen joku hedelmä, ei ihan vesimelooni ehkä veriappelsiini. Puikot tuiki tavalliset 2,5. Helppo malli ja sukkela - työstämiseen kului 2 päivää. Puuduttava mutta onneksi sukkela 3o 3n varsi ja sydänpitsikuvio mitä yksinkertaisin. Sukat ovat jalassa paljon kauniimmat kuin näin, mutta omista kintuista on niin vaikea ottaa kuvaa, ainakin minulle.

Nyt on taas keksittävä jotakin helppoa neuletyötä huomenna alkavaan 5:n yön työjaksoon, mikäli ehtisi puikot ottaa esiin, tosin viikonloppu taas sattuu tähän pätkään joten taitaa käsityöt jäädä ainakin osittain haaveeksi.

Hyvää viikonloppua teille sivulla vierailijat, toivon, että sateet ja ukkoset vihdoin väistyvät, saataisiin vielä hellepäiviä tänne eteläänkin.