Tässä käytetty tismalleen samaa lankaa samasta vyyhdistä mistä tein tämänkin. Neuloessani Maluka-huivia yritin pätkiä langan tummemmat osat pois että huivin väri ei vaihtuisi niin rajusti vaalean violetista pinkin kautta lähes tummaan viininpunaiseen.  Otin tässä käyttöön ne kaikki tumman-ruskeanpunaiset kerät joten hatun yleisvaikutelma on vähän yksivärisempi kuin tuo aiempi kokeiluni, tosin vaaleammat osuudet ovatkin nyt tuolla kupuosan päällä.

Mallina toimii taas tuo harmaaposkinen hattupää jonka mattapintaisista kasvoista ei millään ilveellä saa tuota likaa pois. Hattu on neulottu yhtä poikkeusta lukuunottamatta tuon aiemman päähineen ohjeella, tässä  neuloin aloituksen jälkeen sileää 15cm kun tuossa aiemmassa vain 9cm ennen ensimmäisiä kavennuksia, näin sainkin taitteesta tarkoituksella vähän leveämmän. Puikkokoko sama eli 4, langankulutus 76g. Nopea työ, keskiviikkoiltana loin silmukat ja eilen illalla noin klo 22.30 päättelin langanpäät ja tänään aamulla myssy froteepyyhkeen kanssa pesukoneeseen 50 asteen normipesuohjelmaan. Lanka on oikein superriittoisaa, vyyhdissä oli 308g ja olen nyt neulonut siitä nämä kaksi hattua sekä tuon Maluka-huivin vielä on kerällä valtaosa langan "pinkkiosuuksista" joista yritän neuloa Sanni-tytölle lämpimät lapaset mikäli saan lapsen koon tismaamaan, koleilemallahan se sitten selviää.

Kiitoksia jälleen kerran kommenteistanne! Nyt on niin ihanan aurinkoinen pakkaspäivä että on ihan pakko lähteä vähän ulkoilemaan ja nauttimaan tuosta vähän viimaisesta kirkkaudesta.