Samettisen pehmeästä langasta tulee mieleen koivujen hiirenkorvat.

Lanka on Cariad Yarnin Flimstone Bay ja väri Divine. Koostumus on 80% lampaanvillaa, 10% angoraa ja 10% cashmerea, eli ei käyttösukkana varmaan kovin paljon kestä kulutusta mutta tein sukat ajatuksella kuinka ihanan pehmeiltä ne tuntuvat vetäistä jalkaan saunan jälkeen. Langalle suositetaan ainoastaan käsinpesua joten ne täytyy jättää omaan käyttöön.

Koska materiaalia oli vain yksi vyyhti niin aloittelin sukat varpaista ja ajattelin neuloa vartta niin pitkälle kuin lankaa riittää, lukuunottamatta pientä keräpalleroa mahdollista parsintyötä varten. Neuloinkin sukat vyötteen suositusta noudattaen 2,75 puikoilla. Kuuden silmukan joustavan pitsimallin Stems poimin kirjasta More sensational knitted socks. Samaa jatkoin vielä varressa muutaman kuviokerroksen tiimalasi-kantapään jatkoksi ja lopuksi vielä pitkän 1o 1n joustimen.

Kuvasta näkee miten kevät on jo edennyt sulattamalla lunta, talon sokkelin vieressä on maata näkyvissä jo noin puolen metrin verran. Ihana valoisuus on jo aikaisin aamulla ja tänään näyttää tulevan aivan ihana aurinkoinen päivä, taivas aivan pilvetön jo nyt. Ja taas mietin, kuten joka kevät kun aurinko tulee esiin, saisiko lakanapyykin jo kuivaksi ulkona keskemmällä päivää, se on jokakeväinen pakkomielle suorastaan ja jos ilma jatkuu aurinkoisena niin raahaan tuolin terassille ja siirryn sinne kutimineni, kunhan pakolliset perjantaisiivoukset on saatu ensin alulle ja sitten vielä loppuun.

Neulomisiin ja hyvää ja aurinkoista viikonloppua teille kaikille!