Harmaa talvipäivä aurinkoisen viikonlopun ja alkuviikon jälkeen tuntuu niin tylsältä. Sain kuitenkin kuvattua alkona kuvan sukista, joista saa vaikutelman, että niiden käyttäjällä olisi huomattavan hoikat sääret ja pitkä ja kapea jalkaterä. No 2o, 2n joustinneule saa aikaan tämän harhan.

Sukat on kokoa 43 ja neulottu Online Supersockesta jota ostin marraskuisilta kädentaito messuilta, ja vielä kaksi kerää, 150g/kerä. Langan väri ei miellytä minua sitten yhtään, kerällä se näytti aika mukavalta, eikä myyjällä ollut silloin näyttää siitä valmiiksi neulottua mallia.  Lankaa näihin hirvityksiin meni 100g, yhdet sukat tein jo aiemmin ja vielä riittää ainakin yksiin. Sukan suun joustinta neuloin ensin 20 krs puikoilla 2,5 jonka jälkeen vaihdoin loppumatkalle kolmoset.

Helmis antoi minulle valokuvahaasteen johon vastailen tässä samalla

  1. Avaa neljäs kansio, jossa säilytät valokuviasi.
  2. Selitä kuva.
  3. Haasta neljä bloggaajaa tekemään sama.
  4. Valitse neljäs kuva kansiossa, ja julkaise se blogissasi.

Joten tässä kuva:

Neljäs kuva neljännessä kansiossa olisi ollut kuva työkavereistani viettämässä iltaa terassillamme, joten en sitä halunnut julkaista. Tässä kuitenkin kuva heidän silloin mukanaan tuomasta tuliaisesta 5 vuotta myöhemmin, kuvassa koristeomenapuu Malus makamik. Puu jaksaa olla täydessä kukassa joka ainut alkukesä ja kasvaa hurjaa vauhtia, nyt on jo venynyt pienestä taimesta lähes viisimetriseksi ja on kukkiessaan kuin kaunis punainen pallo.

Tämäkin valokuvahaaste on ollut jo niin monessa blogissa, en nimeä tätä jatkumaan vaan sen voi ottaa mukaansa jokainen halutessaan.

HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ KAIKILLE LUKIJOILLENI!