Ennen lomaani puikottelin pikkuliinan, malli Ravelrystä Little Flower Doily. Aloittelin liinan 3.10 ja se jäi pingotukseen loman alkaessa.

Pikkuliinan halkaisija on 26cm, Novitan virkkauslangan menekkiä en osaa edes arvioida mutta vähän sitä meni. Puikkoina nro 2 bambusukkapuikot, riittivät koko työn ajaksi.

Myös aiemmin aloittamani Salida-sukat ovat olleet valmiina jo ennen lomaa ja sainkin ne silloin kaiken kiireen keskellä laitettua Sukkasadon Perunalaariin mutta tänne ei ajan puutteen vuoksi ehtinyt, mutta parenpi myöhään kuin milloinkaan.

Väri ei nyt vastaa ihan totuutta mutta oikea sävy näkyy täältä. Salidathan on neulottu Villamokan Mokkasukasta väri nimeltään Sipoo. Nyt ovat puutarhurin sukat jo aivan loppusuoralla ja sen lisäksi olen neulonut kokeeksi pariakin mallineuletta Japanilaisesta mallikirjasta myöhenpää työstämistä varten.

Sain kuin sainkin selvitettyä Tokiosta ostamistani kirjoista sen verran että eivät ole länsimaisista käännöksiä, Irish crochet lace kirjakin on Japanilaisen suunnittelijan käsialaa vaikka vähän aluksi sitä epäilinkin.

Hyvää syksyistä viikonloppua puikottelijoille, koukuttelijoille sekä kaikille muillekin!