Koska matkani eteläpohjanmaalle siirtyi ensi viikon alkuun vesirokon vuoksi jonka pikkutyttö sai veljeltään lahjaksi, niin saattelin ajankulukseni loppuun harmaat versiot jo aiemmin tehdyistä The Gardener-sukista.

Lankana näissäkin Gjestal Silja, väri 303, meleerattu harmaa. Kärjestä tapahtuvassa alussa käytin puikkoja nro 2, muuten neulottu loppuun puikoilla 2,5. Lankaa kului 120g.

Sukista tulee helposti liian isot, malli tarkoitettu vähän ohuemmalle langalle, minulla varastossa oli vain mielestäni malliin sopimattomia värejä ohutta sukkalankaa, miltähän olisivat näyttäneet hämähäkit sinisinä tai vadelmanpunaisina. Alapuolella vielä kuva pohkeenpuolen ötökästä, etupuolen köynnöskuvio näkyykin tuossa yläpuolella.

Nyt on meillä täällä ollut ihanan aurinkoisia päiviä, kevät on jo vahvasti esillä vaikka tuuli on tehnytkin ilman viileähköksi, yöllä pakkanen kipuaa yli -10 asteen mutta päivällä aurinko lämmittää plussan puolelle ja pyykit jo hyvin kuivuvat ulkosalla.

Harmaat ja tummat neulomukset tuntuvat niin tunkkaisilta, että mieli tekisi puikoille jotakin raikasta ja värikästä.... Mutta mustaa pukkaa, aloittelin Kevätpäiväntasaus-huivia uudelleen, tarve ohuelle mustalle huiville on nyt justiinsa. Olenkin jo TeeTeen Elegantin kanssa päässyt vihjeen 5 puoleen väliin kompuroimatta ja täytyy tunnustaa, että sen neulominen on monta kertaa miellyttävänpää kuin Angorina Lyxin. Huivistakin tulee niin miellyttävän kevyt. Ensimmäisestä huivista tulikin niin reilun kokoinen että sitä voi tosiaan käyttää shaalina.

Nyt on pakko etsiä jo jotain värikkäänpää neulottavaa pikapikaa. Neulomisiin ja hyvää tulevaa viikonloppua teille kaikille, toivotaan kevätauringon paistavan  kotomaan joka kolkkaan.