Aloittelin näitä neuloskelemaan kun odottelin langanlisäystä edellisen päivityksen huivia neuloessa, (taisinkin kertoa että huivilanka lopahti työn loppuvaiheessa ja jouduin ostamaan sitä hiukan lisää, ja kun kysymys on verkkokaupasta niin vaikka toimitus onkin nopeaa niin pari päivää kuluu).

Koska sukkalankoja varastosta löytyy niin etsin helpon mallin Around the world in knitted socks-kirjasta (esittelin kirjaa muutama päivitys aiemmin), malli on sivulta 89: On the Aran isle, Ireland. Langaksi kaivelin ruskeaa Araucania Ranco solidia laatikon pohjalta, kuvassa väri näyttää hiukan hailakammalta kuin luonnossa. Puikot 2,5 langan menekki 90g, sukkien koko n 38, olen ehdottomasti sitä mieltä että langan täytyi venyä neuloessa koska sitä tuntui riittävän vaikka teinkin sukan varresta ohjetta pidemmän. Kunhan olen saanut ylimääräistä inspistä jostakin niin neulon kaikista keränyttösistä kirjoneulesukat, sen lupaan - tai ainakin lapaset.

Laittelen tuohon toiseksi kuvaksi vähän lähikuvaa sukan suusta mikä onkin valmiina ihan mukava vaikka aluksi suhtauduin siihen epäillen.

Tässä taisikin nyt olla kesäkuun viimeinen päivitys jollei vallan ihmeitä tapahdu, joten aurinkoista alkavaa heinäkuuta kaikille ja erityinen kiitos Hepsille tämänpäiväisestä mukavasta hetkestä!