Niin nihkeästi valmistuivat nämä sukat, kuumat ilmat eivät mitenkään inspiroineet neulomaan. Malli on Laurel socks, Wendy D.Johnsonin kirjasta Toe-up socks for every body. Kirjassa on monta ihanaa pitsineulesukan mallia sekä muutama kirjoneulemallikin. Kaikki mallit aloitellaan sukan kärjestä.

Näissä on ns turkkilainen aloitus, materiaalina on Mokkasukkaa ja väri on Vimpeli. Lankaa kului 70g, puikot nro 2,5. Yksinkertainen pitsimalli, aikaa vain kului turhan paljon, tosin sukat odottelivat kotona kahden viikon lomamatkan ajan ja kotiuduttua oli taas niin paljon muuta puuhaa. Koska vuorokaudessa on vain 24 tuntia niin enempää ei voi tehdä kuin ehtii, lähes kaikki pihakivet ovat jo paikoillaan ja nuorimmaisen pojan keittiökin on valmis, remontissa on auteltu sielläkin vielä omien puuhien lisäksi eli ei ole aika käynyt pitkäksi. Viikko on jo oltu töissäkin ja arki on alkanut kulkea jo tuttua polkuaan.

Lämmintä on todellakin ollut riittämiin täällä meidän kulmilla, onneksi lämpötilat ovat jo laskeneet yli kolmestakymmenestä kahdenymmenenneljän asteen paikkeille ja yöt ovat hiukan viilentyneet. Ihanaa kuitenkin että kesä vielä jatkuu, tosin joku reipas sadekuuro tekisi todella hyvää luonnolle.

Lämpimiä elokuun alun päiviä kaikille vierailijoille!