Sinisestä Nallen Aloeverasta neulottu Aarolle sukat nro 29, lankaa kului näihin sukkiin 59g puikoilla 3. Mallineuleen ohje on kirjasta Knit Socks! (Betsy Lee McCarthy). Sukista on jo ollut kuva "heinäladossa" joten niistä ei sen enempää.

 

Toiset sukat sitten ovatkin aikuisten, kokoa noin 38:

Malli on nimeltään Vokuhila ja sen ohje löytyy täältä, (free patterns) langaksi otin varastolaatikkoon säilöttyä, kauan sitten Anttilasta ostettua Coralloa (50g/150m, 75% villaa, 25% polyamidia), kahdesta kerästä jäi jäljelle parin metrin pätkä, tosin tein mallikertoja sukan varteen seitsemän kun ohjeen mukaan niitä olisi tehty neljä, neulon mielelläni sukkiin hiukan enemmän pituutta varteen. Puikkojen koko 2,5. Laitampa tuohon alle vielä lähempää kuvaa pitsimallista, se ei oikein tuossa yläkuvassa erotu:

Tänään on suorastaan ihanan lämpöinen syyspäivä aurinkoineen, pihallamme olevassa vanhassa kärhössä on yli sata kukkaa ja avautumattomia nuppujakin vielä, joten toivotaan ettei ihan vielä säät kylmene ja yölläkin on vielä lämpöasteita.

En saanut valitettavasti otettua kasvista oikein edustavaa kuvaa, se näes omin lupineen riistäytynyt omasta portistaan koristamaan vieressä olevaa isoa tuijaa.

Kiitos sinulle vierailustasi ja nauttikaa syksyn väriloistosta!