Lämpimät kiitokset teille huivini kommenteista!

Neuloin samaisesta langanlopusta lapaset Kristiinan ohjeen mukaan, vain hiukan silmukoita vähentäen. Ohje olikin helppo toteuttaa koska Kristiina oli huovuttanut käsineet samaisesta Vironvillasta ja olikin todella oikeassa, tämä lanka huopuukin todella kauniisti. Lapaset eivät ole väritykseltään aivan täydelliset koska lankaa oli niin niukasti etten saanut mitenkään väriliukuja asettumaan kohdalleen ja kuten näette, niin toisen tumpun kärki onkin ikävästi jouduttu jatkamaan tummalla vihreällä. Neuloin lapaset nro4 sukkapuikoilla ja huovutin pesukoneessa 50 asteessa froteepyyhkeen kanssa, kuivia lapasia vielä hiukan harjailin pörröiseksi, lankaa kului 79g.

Tänään loppuikin pääsiäisen ajan työjakso ja huomisesta alkaa seitsemän päivän vapaa (ihanaa, sillä pääsiäisajan yövuorot olivatkin todella työntäyteisiä). Lähdemme torstaina miehen kanssa Tallinnaan yhden yön matkalle ja ehkäpä tuon tuliaisiksi tätä samaista lankaa, suunnittelin näes neuloa muutamat lapaset läheisilleni ensi talvea varten, niin mukava oli tämä kokemus. Kristiinalle aivan erityiskiitos! 

Sää on niin kesäisen lämmin, pyykit kuivuvat narulla iloisesti ja pihatyöt suorastaan kutsuvat ulos, joten sinne on mentävä haravan kanssa touhuamaan.

Ihanan lämpimiä huhtikuun lopun päiviä teille myöskin!