Ihanan valkoista talvipäivää! Viimeyön ja aamun aikana maa on vihdoin peittynyt valkoiseen, toivottavasti säilyy, nyt ainakin lämpötila niukin naukin pakkasen puolella.

Olen tonkinut lankakomeroani ja löysin Novitan Isoveli Coloria 5 kerää!

Neuloin polvipituiset paksut sukat mitkä voi vetää paljaisiin jalkoihin, minulta ei löydy niin reilunkokoisia jalkineita joihin näin paksut sukat mahtuvat. Loin aloituksessa 56s ja neuloin 10 krs 1o, 1n joustinta, sen jälkeen lisäsin jokaiselle puikolle yhden silmukan (60s). Sukat on neulottu sileää nro 4 puikolla muutoin paitsi edessä kaksi 4:n silmukan palmikkoa jotka kääntyvät vastakkaisiin suuntiin ja niiden molemmilla puolilla 2 nurjaa silmukkaa. Joustimen jälkeen neuloin noin 10cm ja sen jälkeen kaventelin takana keskellä tasavälein 2 silmukkaa 6krs välein kunnes jokaisella puikolla oli jäljellä 11s, kantapään neuloin lyhennetyin kerroksin (tiimalasi). Sain kulutettua lankaa 200g.

Ja sitten:

Samaisesta langasta toiset sukat, osviittaa otettu Novitan Sukkalehden punaisista pitsisukista. Silmukoita luotu 40, kaksi ensimmäistä pitsikuviota puikolla 4,5 ja sen jälkeen vaihdettu puikot 4. Lankaa kului näihin 37 numeron sukkiin 120g. Kummassakin sukkaparissa kärkeen neulottu neljän silmukan nauhakavennus.

 Molemmissa sukissa sama lanka ylemmät kuvattu 5.1 jolloin vuorenkilpien lehdet eivät olleet peittyneet lumen alle, alemmat kuvattu tänään aamupäivällä, kamerassa käytetty samaa säätöä, taitaa alemmissa tuo langan väritys olla normaalimpi.

Mukavaa viikonloppua ja kiva pistäydyit blogissani!