Mekko 3,5 vuotiaalle Sannille. Koko 100-110cm. Lankana Helsingin Villakehräämön Charlie Primavera (60% akryyliä, 40% ramie´ta). Lankaa on vanhetettu kaapissa ainakin 26 vuotta. Olen aikoinani tätä ostanut valkoista, vaaleaa violettia sekä tätä sinistä ja nyt ne on käytetty loppuun, tämä sininen mekko on tehty viimeisistä keristä joita kului 3x50g (50g/260m). Helppo malli, helmassa 12krs 1o 1n neuletta, yksinkertainen pitsikuvio sekä sileää, sivuissa kavennettu 8x1s tasavälein. Yläosa 4n 1o joustinneuletta joka smokattu jälkikäteen 5s välein, sen jälkeen vielä 10 krs 1o 1n joustinta. Helmaosan ja yläosan välillä silmukoista kavennettu noin kolmas osa ja neulottu reikäkerros silkkinauhaa varten. Olkaimet kuuden silmukan putkineuletta.

Tässä vielä lähikuvaa yläosasta. Yläosa vaikuttaa napakalta kuvassa mutta smokkaus on kyllä hyvin joustava. Kuvan sinisyys johtuu jo hämärtyvästä iltapäivästä kun kuvailin valmista tuotosta sisällä ikkunan äärellä.

Tänä iltana kun vuorokausi vaihtuu niin suoritan alkuviikosta alulle laittamani arvonnan, onnettarena saa toimia työkaverini joka jakaa yövuoron kiireet tai rauhallisuuden kanssani. Nyt kutsuvat lumityöt ulos harrastamaan hyötyliikuntaa ja teille kaikille mukavaa alkavaa viikkoa.

 

Edit. 1.2.2010 Klo 00. 20 Kiitoksia kaikille arvontaan osallistujille, onnetar noukki pussista arpalipun joka oli varustettu nimellä Littleragdoll, voittajalle onnea, palkinto lähtee postin kuljetettavaksi pikimmiten.