Hyvää alkanutta uutta vuotta teille lukijoille!

Vuoden ensimmäinen valmistunut, tv:n äärellä työstetty neulomus.

Malli on Ravelrystä Pretty as a Peacock, lankana minulla tässä BC Garnin Jaipur Silk Fino (100g/600m), väri Petrooli, valmiina huivilla on painoa 156g, koko 84cmx210cm, tikuteltu 100cm nro 3 pyöröllä.

Sinivihreä väri sopi mielestäni jotenkin tähän malliin.

Näin talven aikana kuvaus tuottaa hankaluuksia sisällä, ainakaan meillä ei ole sopivaa valaistusta jotta kuvista tulisi luonnollisen värisiä.

Tätä todellakin pystyi neulomaan tv:n äärellä koska helppo mallikerta toistui.

Myöskin jo hyvän aikaa sitten, viime vuoden puolella aloittamani mustikan sininen huivi on jo saatettu viimeiseen mallikaavioon, enää jäljellä 46krs, sen aikana täytyisi lisäillä huvinhelmaan 600kpl helmiä, taitaa urakka kuitenkin vielä hiukan kestää. Tosin koska mallikerta nyt viimeisessä osiossa muuttuu säännölliseksi niin sekin jo työtä nopeuttaa kun ei tarvitse viivottimen kanssa titrailla missä kohdassa milloinkin mennään.

En Malta olla laittamatta tähän loppuun vielä kuvaa takapihalta, meille on tänne etelään todellakin satanut lunta runsaasti, kuvan tuija ja koristeomenapuu ovat aivan talviasussaan, kuva on otettu eilen iltahämärässä, mutta nyt vaikka pakkasta on -18 niin ihana kirkas aurinko paistaa.

Hyvää alkanutta viikonloppua kaikille!

Edit. Langan olen tilannut TiTiTyyn verkkokaupasta.