Toinen 22 Leaves Shawlette, malli Lankakomerosta, valmistui eilen, illalla laittelin huivin huuhteluaineeseen ja myöhemmin pingoittelin kuivumaan. Liottelussa irtosi melkoisesti kirkkaamman vihreää väriä. Huivin pistelin puikoille maanantaina ja toinen kerta sujuikin sukkelasti kun mallikin oli jo tuttu. Lanka on Zauberball, väri Grashalm, lankaa kului 89g, puikkoina 3,5 80cm pyöröt. Tähän versioon tein päättelyn virkkaamalla ja jotenkin se onkin mielestäni kevyemmän näköinen.

Kokoa kertyi 140cm x 50 pingoitettuna. Langan olen tilannut Lankaluolan nettikaupasta, ostin toki muutakin kun käyttelin hyväkseni Ullan jäsenetua, vaikka lankoja on kyllä varmaan enemmän kuin riittävästi jo entuudestaankin. Ylimmäinen kuva näyttää vähän vääristyneesti kovasti turkoosilta, liekö kirkkaalla aurinkoisella säällä sormensa pelissä, tosin otin kuvan digipokkarilla kun en laiskuudessani alkanut viritellä järkkäriä, se ehkä laitetaan syyksi tähän että tulee sopivasti selittelyn makua asiaan.

Nyt alankin viettämään hyvin ansaittua neljän päivän vapaata, lähinnä kotitöiden merkeissä mikä tarkoittaa vaatehuoneen siivousta, muun siivouksen ohella ja kesävaatteiden piilottamista talven alta. Ehkäpä viikonloppuun sisältyy myös lomanviettosuunnitelmia helmikuulle - 2 viikkoa vapaata aikaa kuukauden alkupuolella käytettävissä silloin.

Mukavaa alkavaa lokakuuta kaikille!