No niin, jo on aloitussilmukat tempaukseen luotu heti aamusta varhain. Välillä oli pakollista kotityötä ruoanlaittoineen, tietokoneen "siivousta" sekä pakollista orientoitumista illalla alkavaan ensimmäiseen työvuoroon loman jälkeen. Ilmoittauduin myös ensimmäistä kertaa Sukkasato-tempaukseen vaikka neulomisharrastus onkin painottunut sukkien tikutteluun muutoinkin. Minut löytää Sukkasadossa Perunalaarista.

Tässä tämän aloituspäivän saldo. Lankana Maija ja puikot nro 3. Mallineule on Komet. Nopea ja yksinkertainen malli, paksuhko lanka ja puikot sekä toivottavasti rauhallinen työrupeama niin saan ehkä muutaman kerroksen lisääntymään yön aikana.

Pöytäliinan neulomus on vielä kesken, tosin loppuvaiheessa, tällä hetkellä menossa krs 175, kolmisen kymmentä olisi vielä jäljellä. Mutta aina hitaanpaa on mitä lähenpänä loppu häämöttää, silmukat kun lisääntyvät ja lisääntyvät loppua kohden. Pari huiviprojektiakin pitäisi saattaa alkuun ja vielä loppuunkin ennen joulua, vaikka tuntuu että onhan tässä aikaa vielä reilusti - 3 ja runsas puoli kuukautta, mutta ykskaks huomaatkin että aika on hurahtanut huomaamatta.

Meillä on tänään ollut ensimmäinen kolea ja tuulinen päivä, syksyn tuntua ilmassa vahvasti, välillä on sataa tihutellutkin, voi kun vielä tulisi muutamia lämpimiä päiviä, vaikka onhan syksyssäkin oma ihanuutensa.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille vierailijoille!