Lintulapasten malli on Ravelrystä: Bird-Mittens. Näihin on saatu uppoamaan valkoista Nallea pohjaväriksi, tummenpaa violettia ja vihreää Maijaa sekä kahta erilaista vaalean violettia ja ikuisen vanhaa Nallea. Vaalean violettien Nallukoiden ikä on parikymmentä vuotta ainakin, nyt pienet kerien tähteet hupenivat tässä. Lapaset odottelivat kuvaamista muutaman päivän ennen käyttöönottoa. Puikkoina näissä sukkikset 2,75, Tv:n äärellä muutamana iltana työstetty.

Kevätpäiväntasaushuivista puuttuu kolme viimeistä kerrosta, eli loppusuoralla sekin jo on, huomenna mahdollisesti pääsee jo viimeistelyyn. Kuvia siitä myöhemmin. Ystäväni ja työkaveriniTarja esittelee Helmeilyä-blogissaan tekemiään koruja, vääntelee hopea-langasta ketjuja ja värkkäilee sormuksia ja kaikenlaisia ihanuuksia, käykääpä kurkkimassa, koruista otetut kuvatkin ovat niin ihania että voi sentään.

Nyt on ihan pakko lähteä ulos lenkille virkistymään, kuusi yövuoroa päättyivät tänä aamuna ja huomisesta taas alkavat hyvin ansaitut vapaapäivät kotitöineen.

Hyvää maanantaipäivää lukijoilleni.