Neuletta Novitan Puro-langasta, väri Luumupuu. Osviittaa otettu Novitan syksy-lehdestä tältä vuodelta sekä ystävältä lainatusta viimevuotisesta syksynumerosta. Lankaa oli varattuna 10 kerää ja tähän kului kahdeksan sekä yhdeksännestä rippunen, painoa kertyi 415g. Koko Medium. Helman joustinta neuloin 5,5 puikoilla, kädenteissä ja kaula-aukossa nro 6, samoin kuin pitsineuleessakin. Eilen illalla ennen töihin lähtöä laitoin valmiin työn kostean harson alle yön ajaksi muuten en höyrytellyt enkä silitellyt. Neuloin helmaan 2o 2n resoria, jos se vaikka pysyisi vähän napakampana, taustalla pelkona väikkyy pehmeästä langasta neulottu ikävästi lörpähtänyt helma.

Lankaa jäi jäljelle vajaa kaksi kerää, vyötteessä lukee että pesukoneessa huopuu, onko kenelläkään kokemuksia tästä, jos vaikka lapasia yrittelisi huovuttaa. Olen joskus, kun Huopanen aikanaan tuli markkinoille, siitä neulonut ja pesukoneessa huovuttanut tumppuja ja ainakin ne onnistuivat silloin hyvin. 

Sukkasato jo ehkä lienee ohi kahdaltani tältä vuodelta, pojan pikkuisille vielä saattaa ehtiä jotakin neuloa jalkoja lämmittämään mutta nyt on jo Aaro-pojalle lapaset puikoilla ja Sanni-tyttösellekin suunnitteilla tumput syysviileille kun ei vielä ihan paksuja hanskoja tarvita.

Mukavaa viikonloppua!