Sivupohja on vaihtunut, uusi pohja on Jantalta, sieltä löytyikin vaikka mitä.

Maanantai-iltana tv:n äärellä neuloin tämän piikuliinan ja tiistai-iltana sille kaverin. Mallia on haettu jälleen Sonja Esbensenin kirjasta Knitted Lace - in white ja on nimeltään Martine. Sukkapuikot ja 60cm pyörö nro 2. Näissä liinoissa tein virkkausaloituksen, eli ensin ketjusilmukoita tarvittava määrä renkaaksi ja siitä poimitaan silmukat sukkapuikoille. Lanka Novitan Virkkauslanka, kulutus n. 20g liinojen halkaisija on n 29cm. Kuvassa näkyy osa lampunjalasta mikä on muisto posliininmaalausajoilta, pohjassa näkyy vuosiluku 1996.

Tässä kaverukset vielä molemmat samassa kuvassa. Näin pienten liinojen viimeistely onkin ihan leikintekoa verrattuna isonpiin liinoihin. Pingotin liinat pesun jälkeen kodinhoitohuoneen työpöydälle parin sanomalehden ja froteepyyhkeen päälle. Ei tarvinnut tällä kertaa laajoja virityksiä ylimääräisen makuuhuoneen lattialla.

Edellisen kirjoituksen Salida-sukatkin ovat kärkikavennusta vaille, saattaa olla että saan ne tänään jo telkun äärellä saatettua loppuun, niiden esittely jää kuitenkin pakostakin myöhemmäksi. Huomenna onkin jo pakollinen vaatteiden haaliminen kasaan maanantaista Tokion matkaa varten sekä lentokoneeseen mukaan pääsevän käsityön arpominen.

Kun aamulla lähdin töistä kotiinpäin niin jouduinpa raappaamaan autosta lasit, oli vallan hurahtanut miinuksen puolelle kolmen asteen verran tämä ulkolämpötila, joko se talvi muka tekee taas tuloaan.

Hyvää lokakuun alkua teille kaikille!