Kukkajakku valmistui jo eilen, mutta kuvaaminen meni aivan plörinäksi puutteellisen valon vuoksi. Kamerassa ei ole vikaa vaan kuvaajassa, joka ei osaa käyttää kaikkia kyseisen laitteen hienouksia. Tiedä nyt tästäkään, tuliko mitään.


Jakun malli on uusimmasta MODA-lehdestä (1/2009) ja sen koko on n. 3 vuotiaan. Lankana aivan muu kuin ohjeen mukainen, mutta mallitilkulla silmukkamäärät olivat samat, joten ei tarvinnut laskea niille kertoimia.
Tässä lankana Novitan Wool jota kului 160g. Neulomus on toteutettu 3 1/2 suorilla sekä pyöröllä. Sileä neulekaan ei ole mielestäni tarpeeksi tasaista, en vain alkanut viritella lankoja Toyotaani, vaikka jälki olisi ollut huomattavasti siistinpi. Omasta varastosta ei löytynyt jakkuun tarvittavaa somaa nappia, sen vuoksi täytyy tehdä retki kauppaan, joten se vielä puuttuu.

Ostin langan Anttilan alesta jakkua varten, tällä kertaa päätin luopua pastelleista ja tehdä työn reilusta punaisesta, mikä olikin oiva valinta. Lehdessä oli monta suloista lasten neuletta joista päädyin tähän pienimuotoisen pohdinnan jälkeen.

Saa nähdä mitä jakun saaja kommentoi kun saa taas muumi-postimerkillä
varustetun kirjeen,  aiempien lähetysten kokemuksella epäilen, että postimerkki kiinnostaa muumi-fania enemmän kuin kirjeen sisältö.

...Ja ei kun neulomisiin sekä hyvää viikonloppua kaikille lukijoilleni!