Kuten huomaattekin olen siirtynyt talviaikaan, sivupohja on muuttunut vuodenajan ja tulevan joulun myötä talvisemmaksi, sehän on Jantalta kuten edellinenkin.

Koska voitin Sukkasadon Perunalaarin arpajaisissa peräti kaksi lankapalkintoa, niin tässä on nyt väkerretty June solid mystery socks-mallin mukaan toisen palkinnon langasta tietystikin sukat. Palkintolanka oli Hjerte Garn Bamboo Strompegarn. Ihana ohut lanka 50g/200m, 60% villaa, 25% bambua ja 15% polyamidia, lankaa kului 1,5 kerää, puikot 2,25. Sukkien koko on 38.

Langan oli arpajaisiin lahjoittanut Susu, mukana lankojen lisäksi tuli hauska neuleaiheinen kortti sekä aivan uusia tuttavuuksia: villaneuloja. Ihanat palkinnot, yleensä arpajaisonneni on aivan olematon. Toinen voitto oli Austermann Step kelta-oranssi-ruskea-sävyinen uutuus-sukkalanka jonka oli palkinnoksi lahjoitanut Teija, mutta langasta enemmän kunhan saan sen puikoille.

Tässä vielä lähikuvaa sukan pitsikuviosta, olen jotenkin jäänyt koukkuun noihin takareunoistaan oikein neulottaviin silmukoihin, niiden rivit näyttävät aina jotenkin niin "siisteiltä".

Mustikan sininen keskeneräinen pitsihuivikin jo lähenee uhkaavasti valmistumista silmukka silmukalta, vähän kerrallaan mutta varmasti. Tunikaneuleetkin ovat jo loppusuoralla molemmat, toivottavasti joulunalushommelit eivät niiden loppuun saattamista kovasti jarruta.

Valokuvista, jotka olen ottanut tänään huomataan, jotta meillekin on tullut tänne ohut lumikerros, nyt on niin puhdasta ja valoisaakin. Vaan ei auta, tänään alkoi kuuden päivän vapaat ja varmaankin täytyy jotakin jouluun liittyvää alkaa hissuksiin valmistella normaalin viikkosiivouksen lisäksi.

Hyvää viikonloppua lukijoilleni!