Mukavaa lumipyryistä alkanutta huhtikuuta!
Jos tämä päivitys nyt toisella kertaa onnistuisi, ensimmäinen häipyi jonnekin bittiavaruuteen aivan omin luvin itsekseen.
Olen iltaisin neuloskellut sukkia silloin tällöin tv:n äärellä ja sainkin ne eilen illalla päättelyyn. Niiden lisäksi pari työläämpää neuletta kesken, pöytäliinaneuleessa onneksi joka toinen kerros neulotaan oikeaa mutta kun silmukoita on niin tuhottoman paljon ja kesken on myös pitsineulejakku yhtenä kappaleena ylhäältä alas, lanka taas ohutta Wollmeisen Lacea.Näihin sukkiin malli on Nancy Bushin kirjasta Knitting on the road, malli Traveler's stockings. Lanka Hazel knitsin Artisan sock, väri Fireberry 106, vyyhdissä 110g puikoilla 2,5 sukkiin meni 106g. Vähensin ohjeesta tuota pintaneulekuvion alapuolella olevaa sileää osuutta ettei lanka loppuisi kesken sukan kärjessä siitä syystä nämä näyttävätkin näköjään vähän "töpöiltä".

Kiitoksia taas kerran vierailuista ja kommenteista, ikävästi ajoittain tulee noita roskapostejakin mutta en ihan vielä viitsi laittaa tuota kirjainvahvistusta joten eipä auta muu kuin poistella niitä vain.

Toivottavasti tällä hetkellä oleva lumipyry ei tuo takatalvea tullessaan, aurinkoista kevättä juuri sinulle!