Sukkasato karttuu pikkuhiljaa. Nämä polvipituiset ovat neulottu SandnesGarnin Sisu-langasta, menekki 110g, väri vihreä 9544, puikot 2,75. Sisu on paksuudeltaan sopivan ohutta mutta ah, niin helposti halkeilevaa neulottaessa. Ranskalainen kantapääkavennus ja kärkeen neljän silmukan nauhakavennus. Aikaa näihin ei kulunut paljoakaan, välissä tikkasin vain tuon edellisen päivityksen huivin. Sukkien koko on noin 37-38. Alla vähän lähikuvaa lehtipalmikosta:

Malli on Japanilaisesta ohjekirjasta, kirja ei tällä kertaa ole omia matkatuliaisia vaan sen toi minulle eräs läheisistäni poiketessaan lomamatkallaan Hirosimassa Japanissa, alla kuvia niin mieleisestä tuliaisesta.

Näissä kuva-aukeamissa näytetään mallit neulottuina pikku neliöinä ja seuraavalla aukeamalla on sitten selkeät ohjeet ja havainnekuvat.

Ison isot kiitokset vielä edellisen päivityksen huivin kehuista kaikille kommentoijille, huivi on itse asiassa kyllä paljon kauniimpi kuin kehnosti suunniteltu ja otettu kuva antaa ymmärtää, mutta seuraavaksi neulomani lupaan kuvata paremmissa olosuhteissa että kaunis malli pääsee oikeuksiinsa.

Aurinkoisia syyskuun lopun päiviä teille kaikille!