Edellisestä kassi-projektista jäi jäljelle vajaa 200g pussilankana vuosikausia sitten ostettua Novitan Silkyä, mietin että mihin ihmeeseen sen käyttäisin vai heitänkö pois koko lopun roskan. Selailin viimevuoden syksyllä Tokiosta ostamaani kirjaa jossa oli erilaisia malleja ns. ananaspitsi-pikkuliinoista. Idea pöllähti päähäni ykskaks, nuorimmaisen tyttöystävä on pieni kuin nukke, koko Xs tai 34 tai jotain sinnepäin tai vielä pienempikin, musta kuuluu tytön lempiväreihin. Katselin vähän mittoja eräästä Dropsin ohjeesta ja niin vain aloitin, peikkona taustalla koko ajan langanlopun riittäminen. Niin vain virkkasin ja välillä vähän soveltelin ja tässä on tulos - kolmen yön aikana nro 3 koukulla tarkoituksella virkattu vähän löysänpuoleista että lopputulos olisi vähän "lötkö". Yllä kuva edestä ja tässä takaa:

Etupuolelle kaksi tai kolme kaunista korunappia ja siinä se sitten on. Lankakin riitti, jakulle kertyi painoa 180g. Eilen aamulla laittelin jakuntekeleen vähäksi aikaa huuhteluaineeseen ja sen jälkeen kosteana venyttelin pyyhkeen päälle kuivumaan.

Pieni tauko olikin tässä välissä, nuoripari piipahtikin tässä äskettäin, jakku vaihtoi omistajaa ja nappeja ei kaivata, jakku olikin kovasti mieleinen.

Mukavaa alkavaa marraskuuta teille kaikille!