Neuloin näihin polvisukkiin Anttilasta ostettuja Corallo-lankoja, 100g valkoista ja 95g harmaata puikoilla nro 3. Sukat ovat reilusti polvisukka-pituiset, resorin ja kantapään aloittamisen välillä on 36cm kuvioneletta. Ohjeessa oli erikoinen silmukoitava kantapää-systeemi jonka jätin väliin koska en viitsinyt välillä katkaista lankaa ja taas uudelleen silmukoida neuleen reunasta. Koska kantapäävaihessa oli silmukoita puikolla 20 (yhteensä 80) niin tein tiimalasikavennuksen ja siitä tulikin riittävän korkea. Maksuton ohje sukkiin löytyy täältä

Viime viikonloppu menikin mukavasti Valkeakoskella Päivölässä neuleretriitissä, mukavaa oli, Hepsin ja Jossun kanssa matkattiin yhdessä, muuten Hepsin blogissa on todella hyvät kuvakollaasit viikonlopusta, käykääpä kurkkaamassa. Matka sujui muuten mukavasti vaan menopelistä pamahti rengas kotiintulomatkalla ja hetken aikaa oli vitsit vähissä, laitanpa tähän alle Hepsin ottaman kuvan hiukan littanasta renkaasta:

No tänään tuli tilalle uusi kumi ihan Ruotsista asti joten taas kelpaa päästellä.

Olen ollut todella kiireinen koko viikon enkä ole ehtinyt juurikaan blogejanne lueskelemaan, harmi, mutta lupaan korjata asian reilun viikon kuluttua kunhan olen palannut kotiin tuolta idästä.

Kiitos teille ihanista kommenteistanne edellisen päivityksen kukkasukista sekä siitä että taaskin vierailitte täällä!