Rumasukat valmiina helmikuun viimeisinä päivinä. Lankana muutaman vuoden vanha OnLine Supersocke 150g, puikot 2,75, sukka-rumiluksiin kului lankaa 114g. Malli Jaywalker, Ravelrysta. Kuten toteatte niin en ole mitenkään asetellut langan raitoja niin että sukat näyttäisivät identtisiltä, jaoin kerän kylmästi kahtia ja aloittelin molempia yhtäaikaa. Sukan suussa 1o 1n joustetta oikeat silmukat kiertäen  (ohjeessa olisi ollut 2o 2n). Kantapääkavennus tehty ohjetta noudattaen ja kärjessä 4 silmukan nauhakavennus, simppeli ja helppo malli. Kahdessa kohdassa kaventelin jokaiselta puikolta yhden silmukan, koska lankani oli hiukan paksunpaa kuin mallissa.

Keskeneräisiä töitä on odottelemassa valmistumista, pöytäliina varmaankin seuraavaksi pääsee esittelyyn, pikkuinen jakkukin valmiina on odotellut kasaamistaan jo hetken aikaa, lisäksi lilan värinen pikkutytön mekkokin loppusuoralla, muutama mainitakseni.

Eilen postilaatikkoon kolahtaneessa uudessa MODA-lehdessä oli mm ihana pyörönä neulottava pitsijakku, niin tekisi mieli aloitella sitäkin, onnekseni siihen soveltuvaa lankaa ei ole kotona valmiina muuten saattaisi olla että loppusuoralla olevat työt edelleen odottelisivat valmistumistaan.

Lumen tulo ei edelleenkään näytä loppuvan, taas sitä satelee. Vaikka perheen mies-ihminen on katolta jo muutama viikko sitten pudotellut lumia alas niin parin plus-asteisen päivän ja vetisen sateen myötävaikutuksella katolta on rojahdellut alas sellaiset lumimäärät etten kyllä muista milloin viimeksi. Vielä ikkunoista sentään näkee vähän muutakin kuin pelkästään kinokset. Huomenna alkaa viiden vapaapäivän jakso ja loppuviikoksi säätiedotuksessa lupailtiin meille ehkä aurinkoisia päiviä, ihanaa, kunnes taas ensiviikon alussa mahdollisia sateita ja lunta.  Mutta ihanasti on päivä vaan pidentynyt odottellaan vain kevätaurinkoa kinoksia pienentämään.

Hyvää loppuviikkoa sivulla vierailijoille!