Pikainen pöytäliinapäivitys ennen siivousurakkaa.

Malli on Sonja Esbensenin kirjasta Knitted Lace - in white ja nimeltään Margit. Liinan halkaisija 34cm langan menekki ehkä n 15g. Novitan virkkauslanka edelleen kyseessä ja sukkapuikot ja 60cm pyörö nro2. Kuvaan mukaan päässyt rasia on aikaisemmilta posliininmaalaus vuosilta sen pohjassa on vuosiluku 1990. Työtuntien määrää en enää muista mutta rasia on poltettu 6 kertaa. Munanmuotoisen rasian alaosa on maalattu ns. kullanpesuvedellä on tarkoituksella vähän samea eli vanhan oloinen se ei tosin näy tässä kuvassa.

Pingoituksessa on tällä hetkellä toinenkin pikkuliina jonka eilen illalla nopeasti tikuttelin tv:n ääressä, se saa kaverin tänään, niistä molemmista kuvat myöhemmin.

Kesken on myös tämä sukkaneule joka aikanaan valmistuu. Lankana Villamokan Mokkasukka ja väri Sipoo, malli Ravelrystä: Salida. Työkaluina kakkosen puikot. Edellisen kirjoituksen lasten sukat lähtevät huomenna linja-autolla pohjanmaalle pikku paketissa, samoin vähän muutakin pientä.

Aloitusmetreillä on myös valkoisesta TeeTee Elegantista Lankakomeron Kevätpäiväntasaushuivi. Mustan tekemäni vein elokuussa Kreikkalaiselle ystävälleni Marthalle joka ihastui siihen todella, samoin tyttärensä Maria joka sovitteli huivia itselleen ja toivoi savansa samanlaisen valkoisen. Huivin mallihan on mielestäni yksi kauneimmista. Sekin valmistunee aikoinaan.

Aurinkoista viikonjatkoa myös teille, meillä täällä päivä aukesi ihanan valoisana ja pesukone pyörii jo ja saanee lisää jatkoakin.