Toissailtana valmistunut ja eilen aamulla pingotukseen, Egeblad on tämä malli nimeltään ja maksuton ohje löytyy täältä, langaksi käytetty kerän loppua valkoisesta Novitan Virkkauslangasta. Halkaisijaa kertyi 58cm ja painoa 46g 2,5 puikolla. Linkin takaa löytyy sekä sanallinen ohje että kaavio, tosin kaavion kerroksella 82 on vain yksi langankierto ja tekstiosuudessa samalla kerroksella 5 langankiertoa, joihin seuraavalla kerroksella neulottiin 5 silmukkaa vuorotellen oikein ja nurin. Olen tähän omaani neulonut ne viisi langankiertoa. Tässä liinassa on mielestäni todella nätti keskuskuvio:

Nyt laitetaan puikot hetkeksi pussiin sillä blogi hiljenee reiluksi kahdeksi viikoksi. Sunnuntaina aamusta ensin matkataan Lontooseen ja sieltä sitten koneenvaihdon jälkeen Mauritiuksen aurinkoon, sukkaneule lähtee lentomatkalle mukaan, takaisin kotiudumme Pariisin kautta ja ainakin mikäli suunnitelmat pitävät paikkansa niin olisimme kotosalla 22.2.

Lopuksi vielä vähän suloista, nuorimmaisen perhe lisääntyy lauantaina, ehkä ehdimme vielä iltasella vähän nunnuttamaan tätä:

Ps. Tämä viehättävä blogipohja on Tuunarilta, linkki sivuille löytyy tuosta sivupalkista.

Mukavaa ja aurinkoista helmikuuta, tavataan kuun lopulla!