Huivi on neulottu 3,5 puikoilla, lankana BC Garnin Jaipur Silk Fino (100g/600m) 100% mulperisilkki, väri H16, kullankeltainen, himmeästi hohtava lanka tekee huivista suorastaan ylellisen. Langan ostin täältä ja malli huiviin löytyy täältä. Käytin tähän huiviin koko vyyhdin ja huivista tulikin mukavan kokoinen 34x200cm. Huivi on ihana ohut ja pitsinen, johtuu kauniista ohuesta langasta ja harvasta pitsimallista. Malli on sangen yksinkertainen ja nopea neuloa, silkkilanka vaikka on joustamaton ja liukas neuloutuu kuitenkin helposti.

Ohjeen huivi on neulottu ohuesta alpakasta ja siinä on  molenpien päiden kuvioihin lisätty neulomisvaiheessa helmiä mutta tämä lanka on jo itsessään niin kaunista ettei malli niitä tässä kaipaa. Olen ihastunut tähän ylelliseen lankaan josta tulee niin kaunista neulomisjälkeä ja sen värit ovat niin upeat.

Meillä on vappuaatto alkanut sateisen märkänä ja koleana, miten usein ja lähes aina vappuna on kylmää ja koleaa vaikka muuten huhtikuussa olisi jo aiemmin ollut kuinka lämmintä tahansa. Meillä myös vietetään tänään hääpäivää, muistelen että silloinkin jo kauan kauan sitten oli kylmä ja kolea päivä. Kylmä tai ei kuohuviiniä kuitenkin nautitaan tänään ja juhlapäivää vietetään hauskassa seurassa.

Iloista Vapun aikaa teille lukijoille!