Kaikille lukijoilleni aurinkoiset terveiset Teneriffan Puerto de la Cruzista!

Kuvassa hotellimme Wallemar, aivan San Telmon rantakadulla, Martianezin merivesialtaiden vastapäätä. Ihana tuttu hotelli monen vuoden vierailujen ajalta! Viikon päivät nautimme hotellin mahtavasta aamiaisesta sekä hyvästä palvelusta.

Paikallisten asukkaiden mukaan tämä kulumassa oleva talvi on kylmin sitten neljäänkymmeneen vuoteen ja auringon laskiessa olikin todella tavallista viileänpää. Nautimme karnevaalien humusta ja aitiopaikalta parvekkeeltamme seurasimme vielä torstai-iltana ihanaa karnevaalikulkuetta, paikalliset todella panostavat vuoden kohokohtaansa kunnolla, mitkä ihanat asut ja musiikki! He todella nauttivat juhlistaan, myös osa hotellin henkilökunnasta oli pukeutunut vuoropäivänä joksikin, mm aamiaisella meitä palveli tiistaina aamupalatarjoilija vanginpuvussaan.Hymy

Käsityön teosta ei aikonut tulla ei sitten mitään, pienen pikkuliinan sain nopeasti näperrettyä muutaman alkuillan aikana parvekkeella istuskellessa, lanka DMC:n nro 80 virkkauslanka ja koukusta löytyi nro 15, malli on Elsa Rapelin kirjasta Virkattuja pikkuliinoja. Liinan nimi on Irma ja halkaisija 24 cm. Liinaa ei ole kuvaa varten pingoteltu vaan kosteana muotoiltu ja silitelty Verda-suihkeen kera.

Hotellin katon uima-allasalueella aloittelin myös sukan vartta mutta lanka tarttui puikkoihin ja sormiin auringon porottaessa. Sain kuitenkin loppupäivinä sukanvarren neulottua, saatettakoon se loppuun täällä kotona TV:n äärellä.

Viikko kului liiankin nopeasti kunnes taas alkoi matkalaukkujen pakkaaminen mikä on lomaillessa kaikkein ikävin juttu molenpiin suuntiin. Matkavaatteiden pyykkääminen saattelee taas pikaisesti normaaliin elämänrytmiin.

Hyvää viikonloppua ja neulomisiin!