Värit eivät ole revontulien mutta malli on ja aina vaan yhtä kaunis.

Mustasta tummanharmaan kautta luonnonvaaleaan. Viron liukuvärjättyä villaa 8/2, langan menekki 180g, koko puikoilla nro 4 178x82cm. Nopea, helppo ja kaunis malli, vironvillan värit ovat aivan tähän kuin tehtyjä. Langan ostin Tallinnasta, vanhassa kaupungissa olevasta liikkeestä (Lindexin alakerrasta). Malli on monille tuttu ja löytyy ULLAsta. Kuvan ottamishetkellä satoi vettä mitä tästä ei nyt huomaa. Jotenkin kuvat onnistuvat paremmin oikeassa luonnossa ja valossa pilviselläkin säällä.

Taisipa olla päivälleen vuosi sitten kun tein ensimmäiseni monivärisenä, se menikin hetimiten miniälleni. Vaihteeksi onkin mukava neuloa tällaista simppeliä mallia joka neuloutuu lähes itsekseen. Puikoilla on myös huivi ohuesta merinosta johon taas lisäillään helmiä, joten hitaanlaista puuhaa ohuesta langasta, toivottavasti valmistuu viimeistään ensi talveksi.

Päivitys jää hiukan lyhyeksi, sitkeästi vaivannut vatsatauti, joka jo välillä helpottui, on vienyt "takin" melkolailla tyhjäksi. Lyhyt kauppareissukin aamusta sai tuskanhien nousemaan iholle, joten ainakaan tällä hetkellä ei neulomukset täälläpäin edisty.

Hyvää alkavaa loppuviikkoa kaikille ja toivottavasti vältytte vatsatauti- sekä  muilta samankaltaisilta vitsauksilta.

Ps. Taitaa takatalvi tehdä nyt tuloaan, täällä tällä hetkellä sakea räntäsade joka ei ainakaan houkuttele lenkille raittiiseen ulkoilmaan.