"Rumasukat" aloitettu huomenna alkavaa talvilomaa ajatellen, taas puupuikoilla lentomatkaa varten, matka suuntautuu ensi kertaa tänne . Langan olen ostanut monta vuotta sitten Tallinnan vanhassa kaupungissa olleesta lankakaupasta jota ei enää viime pääsiäisen aikoihin ollut, muistan vain miten lankoja oli todella paljon, kaikenlaista lankaa hyllyt pullollaan. Jostain kumman syystä, valitsin tämän kerän monista värivaihtoehdoista, lanka on niin raitavärjättyä että se on neulottava malliin jossa langan väri ei kovasti harmita, muistelen tämän lisäksi ostaneeni mustaa hapsumaista lankaa jakkuun.

Blogi hiljenee reiluksi viikoksi, mies ei ota työkonetta mukaansa lyhyelle lomamatkalle joten yritämme ottaa matkakohteesta viikon aikana irti kaiken mahdollisen kuitenkin turhaa kiirettä vältellen. Toiveissa ja suunnitelmissa on käydä maailman korkeimmassa (828m) pilvenpiirtäjässä Burj Khalifassa joka avattiin vasta tammikuun alussa, näköalatasanne ei ehkä ole ihan noin korkealla, päihittää kuitenkin Tokion Mori Towerin jonka ikkunapaikat oli 52 krs. No saa nähdä kuinka käy, sisäänpääsymaksuakin jo selvittelin  vähän etukäteen, se on 100 AED (n 19€) per hlö. Matkakohde on meille aivan uusi, emme ole siellä ennen vierailleet joten etukäteen on tässä selvitelty missä siellä voisi käydä, ei sitten tuhraannu aikaa paikan päällä pähkäilyyn. Hotellikin vaikutti matkanjärjestäjän kuvauksissa mukavalta, aivan ihanaa nauttia taas viikon päivät valmiista aamiaisesta ym pikku ylellisyydestä.

Viime kirjoituksessa mainitsemani pöytäliinakudin on jo edennyt kerrokselle 123, jäljellä enää vain noin 50, vaikuttaa kuitenkin että tulossa on muuta kuin pölyrätti mikä oli toisena vaihtoehtona. Nyt on suunnitelmissa "matkalaukkupuuhaa", vaatteiden silitystä, pakollista kaupassa käyntiä ym muuta askaretta ennenkuin kone starttaa huomenna klo 11.30.

Hyvää viikonloppua sekä tulevaa viikkoa teille, toivottavasti ensi viikolla Dubaissa ei ainakaan sada lunta - tai mistä sen tietää, tuntuvat nämä maapallon säät olevan aivan vinksin vonksin.