Sain taas vajennettua sukkalankavarastoani 73g:lla. Minulla oli kaksi kerää, joista toinen oli hiukan vajaa, Hjerte Sock 4-sukkalankaa, vääntelin niistä yösukat itselleni 2,5 puikoilla. Yösukat ovat talviaikana mukavat koska säädämme termostaatin makuuhuoneesta 17 asteeseen, viileässä on niin ihana nukkua jalassa lämpimät sukat. Sukkien maksuton ohje löytyy täältämalli on mukava neulottava ja nättikin vielä. Sukat on aloitettu kärjestä ja suu päätelty neulalla, kokeilin pariakin eri päättelyvaihtoehtoa mutta tämä on kuitenkin mielestäni yksinkertaisin, nappasin päättelyvinkin kirjasta Toe-up socks for every body (Wendy D.Johnson), muutenkin kirja on erinomainen useine malleineen.

Laitan tähän vielä lähikuvaa Interlockin Leaves kuviosta vaikka se näkyykin erittäin selkeänä myös linkin takana olevasta ohjeesta.

Viimeistä vapaapäivää taas kuluttelen, miten ihmeessä aika menee niin huimaa vauhtia, seitsemän päivääkin vain hujahti, vappu viilensi jo alkaneet kesäiset ilmat ja lenkillekin täytyy pukea oikein käsineet. Ilmojen lämpenemistä odotellessa toivottelen ihanaista toukokuun alkua juuri sinulle nyt!