"Yövuorosukat" valmistuivat eilen illalla, tosin viimeinen yövuoro päättyi eilen aamulla, mutta saman vuorokauden puolella saatoin työn loppuun kuitenkin.

1245831909_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Malli on nimeltään Esther (Stephanie van der Linden), lankana käytetty Anttilasta keväällä ostettua Coralloa jota kului kaksi kerää ja kolmannesta muutama metri, sukkapuikot 2,5 ja 2,75. Aloitin sukan suun ohuemmilla puikoilla ja vaihdoin paksummat langankiertojen ja kavennusten jälkeen. Sukan suun kaksinkertainen "hiirenhammasreuna" tuntui aluksi vähän paksulta mutta ei sitten ollutkaan kun vetäisin sukat jalkaan. Tiimalasi tapaan tehty kantapää ja kärjessä nauhakavennus. Kukkapitsi-malli on helppo ja sukkela eli mallikerta painuu mieleen nopeasti. Tässä kuvassa väri vaikuttaa vähän violetilta mutta alemmassa väri on todellisenpi mansikkajäätelön värinen.

1245831964_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Juhannusilmat olivat meillä suorastaan kylmät, mutta nyt alkoivat helteet, mikäpä tässä on vapaapäiviä (7) vietellessä  auringossa kukkapenkkiä kitkien. Vesiheinät tuntuvat suorastaan ryöstäytyvän kasvamaan kun aurinko vähänkin pilkistää lämpimämmin.

Siippakin on soitellut Albaniasta päivittäin, siellä on ollut seudulle ominaiset kesäilmat n+30 paitsi sunnuntaina hänen kokemansa mahdottomin ukkosmyrsky rankkasateineen ja salamoineen, jollaisia ei meillä täällä kotomaassa ole näkynyt. No matkakokemus sekin kun vesisade tulee ikkunanpielistä sisälle kun sataa niin "vaakaan". No maanantaina siellä jo taas paistoi.

Toivon että myös teidän viikkonne on alkanut hellesäässä!