Lettu heitteli minua tällaisella haasteella jo 2.1:

1. Link to the person who tagged you.
2. Post the rules on your blog.
3. Write six random things about yourself.
4. Tag six people at the end of you post and link to them.
5. Let each person know they´ve been tagged and leave a comment on  their blog.
6. Let the tagger know when your entry is up.

Tässä my random things:

1. Mietin monien ihmisten tyytymättömyyttä, taas aamulla lehteä lukiessani sorruin tekstaripalstan silmäilyyn, valitusta valituksen perään. Meillä kuitenkin täällä Suomessa asiat joltisenkin hyvin kun vertailee tilanteeseen muualla maailmassa.

2. Ikävöin pieniä pojan lapsiani, jotka asuvat yli 400 kilometrin päässä, en pääse juurikaan nauttimaan heidän yökylään tulostaan tai satunnaisesta hoidostaan.

3. Joka aamu herään uuteen kivuttomaan päivään sitten syyskuun lopun, jolloin Ortonin sairaalassa tehtiin iso selän operaatio. Sitä ennen neljä kuukautta kotona, viikon kohokohta oli kauppareissu ostoskärryyn nojaten. Ihana Teija-lääkäri teki loistavaa työtä ja kollegoiden hyvässä hoivassa kaikki lähti uudelleen hyvin käyntiin. Elämän arvot laitettiin kyllä uuteen järjestykseen. Kotiutumisen jälkeen ei voinut tehdä muuta kuin kävellä ja makailla, sukan kutominen onnistui vallan mainiosti myös selällään makoillen.
Kolme kuukautta noudatin orjallisesti kaikkia rajoituksia ohjeen mukaan, selkää ei saanut taivutella yhtään. Lähikaupassakin käydessä, jos otit maitopurkin niin mietit mitäpä vielä voisi ottaa jottei kantamuksen paino ylitä 2 kg. Kyllä meillä on täällä hyvä terveydenhoito vaikkakaan kaikkia sairaita ei pystytä auttamaan.

4. Odotan aina iltaa, ilta on käsitöitä varten, toisella silmällä telkkua tuijotellen. Päivän aikana en juurikaan tee muuta kuin kotitöitä ja niihin liittyvää.

5. Tällä hetkellä kodissamme tuntuu tyhjältä, nuorimmainen muutti joulukuun viimoisina päivinä omaan kotiin. Nyt on huoneiden uudelleen järjestelyn vuoro (voi kun saisi aikaiseksi). Olen aikamoinen perfektionisti joissakin asioissa ja joskus aikamoinen poliisi täällä kotona, joten suunnittelu vie hetken aikaa. Onneksi ukkokultani on itse rauhallisuus ja tottunut jo tähänkin vuosien saatossa.

6. Joka ilta minun täytyy unilääkkeeksi lukea, koska olen realisti niin en voi lukea mitään romanttista hömppää. Luettavan täytyy jollain lailla olla sellaista mikä olisi voinut oikeastikin toteutua tai elämänkertaa. Toisaalta voin lukea myös vaikka keittokirjaa tai käsityökirjoja tai -lehtiä, niitä onkin kertynyt aikamoinen arsenaali kotoa ja maailmalta. Muutenkin selailen mielelläni vanhoja juttuja, aina muistuumieleen jotain hauskaa ja toteuttamiskelpoista.

Haastan mukaan:

Nanna

Tarja

Maikkili

Suvi

Kajuza

Marle
Vieläkään ei esikatselu minulla toiminut, toivon ettei kamalasti tarvitse kirjoitusvirheitä korjailla.