Kiitos taas huivini kehuista kovasti kaikille, olen aivan otettu suorastaan. Kuten huomaatte niin sivupohjakin muuttuu aina enemmän kesän edetessä kesäisenpää suuntaan, pohjan on tehnyt pohjatuunari Jantta Tuunarin sivupohjista.

Pikasukat neuloin tuossa muun työn lomassa, perjantaina aloittelin ja aamulla tänään sukat olivat valmiit, kurkistuskuvaa tässä, mallista myöhemmin.

Lankana käytin Austerman Step Easy oranssi-ruskea-keltakirjavaa, sukkiin kului 57g, puikot 2,5 sukkikset. Langan olen saanut viimesyksyisestä Sukkasato tempauksesta palkintona, se tuli Teijalta Taikatoimet-myymälästä. Lanka on vain odottanut malliaan ja tässä se sitten tuli aivan kuin yllättäen.

Päivitykset ovat jääneet vähän harvakseltaan tuleviksi mutta työn alla on muutama niin isotöinen käsityö jotka ovat ajan haukanneet, kaikki kuitenkin ihan viittä vaille valmiita joten piakkoin tulevat esittelyyn yksi toisensa jälkeen.

Meille tänne Suomeen on vihdonkin saapunut ihana helle-kesä, ihanaa ja lämmintä taitaa olla koko maan joka kolkassa. Sehän tietää myös ulkotöitä, alkuviikosta tulee tontillemme vähän askaretta, piha-, penger-ym kiviä 16 lavaa, siis paljon eli käsityötä eräänlaista sekin on ja saadaan talon ympärystä huolitellun ja siistin näköisiksi vihdoinkin.

Aurinkoisia alkukesän päiviä kaikille sivuilla vierailijoille!