7-vuotiaalle Aarolle lapaset syksyn viileisiin päiviin. Novitan Nalle-lankaa käytetty materiaalina, puikkoina 2,5 sukkikset. Lankaa sain käytettyä yhteensä 57g. Malli löytyy täältä, linkistä aukeavan Barbron blogin sivupalkissa on mallikaavio sekä aikuisten että lasten lapasiin. Malli oli niin hauskan näköinen kun katselin Ravelryssä kirjoneulevinkkiä lasten tumppuihin että tulostin ohjeen samantien. Kämmenen päällä ovat hauskat hämpyt ja sisäpuolella taas niiden verkko, peukalossakin päällipuolella pieni hämähäkkikuvio ja toisella puolella taas verkkokuviota. Toteuttaminen kyllä edellytti kokoaikaista ohjeen seuraamista, eikä kirjoneule ole vahvin puoleni, mutta mukava neuletyö kaikenkaikkiaan ja vähän erilaiset lapaset siinä sitten syntyi.

Tänään alkaneella viiden päivän vapaajaksolla täytyy vielä yrittää valmistaa 4-vuotiaalle Sannille käden lämmittimet, sen jälkeen saankin laitettua valmistuneita sukkia näiden lisäksi matkahuollon kautta eteläpohjanmaalle pojan perheelle.

Tulppaaninsipulit odottelevat vielä istuttamista ja haravointipuuhaakin olisi hiukan jäljellä mutta tältä päivältä jää tekemättä koska aamusta alkaen on sadellut vettä ajoittain reippaammin ja ajoittain taas verkkaisemmin.

Nyt aloittelen huushollin siivoilua, siihen ei onneksi säätila vaikuta. Mukavaa tulevaa viikonloppua teille jokaiselle!