Kuin satujen unta... Ja niin edelleen. Vihdonkin valmiina ja lähdössä maailmalle: Kevätpäiväntasaushuivi, malli Lankakomerosta Päiviltä, aina vaan yhtä ihana.

Hankalaa saada hyvää kuvaa, yritin sisällä sekä ulkona, tässä aamun sininen hämärä ja tässä:

Monen yrityksen kautta sisällä otettu kuva yhden makuuhuoneen lipaston päältä. Yhtä kaikki, Lankana luonnonvalkoinen TeeTee Elegant (70% kampavilla, 30% tussahsilkki), 100cm pyöröt nro 4. Langan menekki n. 70g. Huivin koko pingotuksen jälkeen 94x184cm, aika kookas mutta niin kevyt ja siro. Kolmas toteutettu malli, edellinen samasta langasta neulottu musta on jo maailmalla, ensimmäisestä, Angorina Lyxistä neulotusta tuli niin iso että pitelen sitä torkkupeittona.

Tiistaina meille tuli lumipeite yhden päivän aikana, lumiräntää satoi niin sakeasti että pukkasi iltapäivällä harrastamaan hyötyliikuntaa syksyn ensimmäisten lumitöiden pariin. Epäilin lumen sulavan pois jo eilisen aikana kun ajelin työpaikalle ottamaan firman antamaa "sikaflunssa"-rokotusta, niin oli nuoskaa ja tiet aivan märkiä mutta jo eilen illalla alkanut pieni pakkanen on pitänyt maan valkoisena.

Mies on ollut maanantaista lähtien koulutuksessa toisella paikkakunnalla ja kotiutuu sieltä huomenna, olen ollut itsekin vähän niin kuin pienellä lomalla kun  sattui vapaapäivät tähän samaan aikaan. Aloittelin jo uutta huivintekelettäkin tiistai-iltana tv:n äärellä ja toisella silmällä seurailin ohjelmaa Tv:stä ja sieltä osui korvaan Puuhoroskooppi, no tänä aamuna Googlasin ja katsoin omaa puuhoroskooppiani, se on Viikunapuu. Kurkatkaapa omaanne, yli 2000 vuotta vanhaan perinteeseen nojautuva Druidien (kelttien pappeja ja tietäjia vanhassa Galliassa ja Britanniassa) puuhoroskooppi löytyy täältä.  

Hyvää alkavaa lumista viikonloppua (ainakin meille on luvattu pientä pakkasta viikonlopun yli tänne etelärannikolle) teille kaikille ja kurkatkaapa mitä puita olette.