Siis uusi yritys, äsken kirjoittamani hävisi mihin lie.....

Valmiina nyt melkein-yövuorosukat, melkein siksi, etteivät ihan valmistuneet viiden kiireisen yövuoron aikana. Olipa lauantai-sunnuntaiyö niin työteliäs ettei kudinta ehtinyt esille ottaa.

1246979889_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Malli varmaan kaikille tuttu, suorastaan klassisen kaunis Paraphernalia. Lankana minulla tässä Novitan Wool joka ei sitten lainkaan ollut sopiva valinta liian paksuna lankana. Puikkojen koko 2,75 ja Woolia kului kolme kerää lukuunottamatta muutaman metrin pätkää mahdolliseen parsimatarpeeseen. Nipinnapin sain mallikerran mahtumaan sukan teräosaan, sen lyhentäminen olisi pilannut koko kauniin palmikkokuvion.

Sukkien kuvaushetkellä n 50min sitten jo ripotteli hiukan vettä mutta nyt jo sataa! Ulkolämpötila nyt, keskikesällä, +16 eilen aamusella klo 7.30 töistä kotiin värkkääntyessäni ulkoilma oli suorastaan raikas, auton mittari näytti kokonaista +10 astetta heinäkuun alkupäivien aamuna jolloin kesän pitäisi olla lämpimimmillään. Täytyypä tunnustaa sellainenkin ihme, että laittelin tuossa uuniin tulia ja polttelin pari pesällistä, mikä vuodenaikaan nähden ei ole tuiki tavallista.

Siippaseni nautiskelee vielä vähän toista viikkoa Albanian helteistä sekä ajoittaisista ukkosmyräköistä. Mahtaa miehelle tulla vilu ensi perjantaina kotiutuessaan jos sääkartta näyttää samalta kuin nyt. Harmittaa kaikkien lomalaisten puolesta nämä säät kun itse vielä lomaani odottelen reilun kuukauden. Mutta sitten paistaa. Ja kovaa - arvatkaapa missä.

Säästä huolimatta lomalaisille rentouttavaa lomaa ja ei-lomalaisille muuten vain mukavia kesäpäiviä - vaikka välillä vähän viileätä onkin!