1246375596_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuvan mukaiset sukat, Cookie A:n kirjasta Sock innovation. Kirjassa on useanpi malli vähän erilaisiin sukkiin. Täytyy tunnustaa, että sukat ovat luonnossa kauniimmat kuin kuvassa. Lankana ohjeen mukainen Colinette JitterBug, väri syvän sininen Lapis 93, puikot 2,5. Lankaa kului 150g. Sukkien koko on n38. Mallin työstäminen vaatii hiukan ohjeen seuraamista, mutta on kuitenkin niitä yksinkertaisinpia malleja tästä kirjasta.

Huomenna alkaa jälleen yötyöpätkä (5), joten rauhallisten öiden varalle saattelen alkuun tänään toiset Paraphernaliani. Kaivelin kaappini kätköä ja etsin jo materiaaliakin, no Novitan sinistä Woolia on ehkä riittävästi, aloitetaan ne sitten siitä. Ensimmäiset tein valkoisesta Nallesta, sitäkin olisi kyllä ja olen ne sukat luovuttanutkin ystävälleni lahjaksikin, saattaa olla ettei taivaansininen väri ole ehkä mallissa yhtä kaunis kuin valkoinen mutta saan ainakin tuhottua näin vähän varastoani.

Tämän kauniin, kesäkuun viimeisen päivän olen kuluttanut Porvoossa, idyllisessä vanhassa kaupungissa tallaten. Ihanissa pikkuputiikeissa piipahdellen. Hankintoja tein vain nukkekodin pikkuväelle, shakkilauta ajankuluksi, lapsosille leikkikaluja sekä astioiden kuivatustelineen - nukkekodin väki elelee vielä ajassa jolloin ei ollut moderneja kotitalouskoneita olemassakaan. Lapsetkin siinä talossa leikkivät tinasotilailla sekä nukeilla ja kiiltokuvilla. Mutta sen projektin kuvia saatan joskus myöhemmin sivumennen vilautella teillekin.

Meillä täällä lämpimät ilmat näyttävät jatkuvan, samaa toivon myös teille kaikille. Kesä on niin lyhyt ja ennenkuin huomaatkaan niin on jo syksy ja sitten alkaa taas pitkä pimeys ennen lumien tuloa joten nautitaan nyt kesästä!