Kiitokset kaikille sukkien kommenteista, kauneus taitaa ollakin katsojan silmässä kuten sanotaan.

Kuten huomaatte niin olen vaihtanut sivupohjani keväisenpään vaikka aikaa taitaa kulua jonkin verran ennenkuin sinivuokot nousevat esiin kinosten sulattua.

Hankalaa saada kuvaa koko liinasta, täytyy sitten kuvailla osasina. Kuvailin liinaa sisätiloissa mustan sametin päällä että saisin esiin kukkavarsien kuvioinnin mutta näköjään aika laihoin tuloksin. Liinan halkaisija 94cm, materiaalina puhtaan valkoinen Novitan Virkkauslanka. Työkaluina ensi kerroksilla sukkapuikot 1,5 sitten nro 2 ja loppuun saateltu 60cm, 80cm ja 100cm nro2 pyöröpuikot. Liina painaa valmiina 155g. Viimeisen kerroksen silmukkaluku oli 1050.

Malli on Herbert Nieblingin "Gloxiniaeflora". Ohjeessa paljon ristiin neulottuja silmukoita ja viiden silmukan ylivetokavennuksia, sain katkaistua niiden kanssa yhden ohuen puisen pyöröpuikon, suosiolla otin lisäavuksi aina mallin siinä kohdassa metallisen sukkapuikon.

Liina onkin valmiina erikoinen ja kaunis vaikka neulominen vaati kokoaikaista mallin seuraamista muutamaa viimeistä kerrosta lukuun ottamatta.Malli on saatavissa täältä. Linkin takaa näkyy myös kuva liinasta kokonaan, käykääpä kurkkaamassa.

Viiden päivän vapaajaksosta tänään viimeistä viedään ja lumisade näköjään taas alkamaisillaan. Eilen oli mitä ihanin aurinkoinen ulkoilupäivä, kävimme pitkällä lenkillä nauttimassa jo lämmittävästä auringosta, mutta tänään taivas pilvessä ja lumisade näyttää sakenevan.

Aurinkoista alkavaa kevättä kaikille lukijoilleni!